onsdag 30 september 2009

Lite höst bilder

Jordärtskockan blommar i väntan på att knölarna ska skördas.
Har inte mycket att säga idag , varken filosofiskt eller allmänt så ni får hålla till godo med lite trevliga bilder från köksträdgården. Eller för att utrycka sig som justitieministern sa igår angående polisens arbete med helikopter rånet "Att dom ska Hålla käften och göra sitt jobb".
Så eftersom mitt jobb idag är att "Vabba" altså vara hemma med sjukt barn, så är det dags att klä på sig och gå ut i höstsolen och leka och stänga ner den här dator.
Läs även andra bloggares åsikter om

2 kommentarer:

  1. Hej kusin, hoppas att allt är bra förutom att du får VABa idag. Vi kan tyvärr ej komma upp från Linköping och hjälpa dig i helgen som kommer. Vi ska stycka en hel ko på lördag, mindre kul men köttkvaliteten gör att det är värt det. Jag kan meddela här på nätet att jag och Johanna väntar tillökning i mars nästa år. Det är inte bara en utan TVÅ stycken. Vi är självklart glada och stolta men också chockade, får väl ringa Micke och be om råd. Sköt om dig och hälsa familjen kramar Mattias.

    SvaraRadera
  2. Aha! Då får man gratulera, inte till kon utan tvillingarna alltså! Tur att det finns erfarenhet i släkten sen innan, på den fronten.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...